Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat heet vaak Luna of Minoes

 
Post datum: 4/5/2010    3309 keer bekeken    
 
UTRECHT - Max, Luna, Tommy, en Minoes, zijn de namen die het meest worden toegekend aan honden en katten. Naamkundige Gerrit Bloothooft uit Utrecht onderzocht 85.000 honden- en kattennamen en kwam tot deze conclusie, meldt het AD.

De onderzoeker telde maar liefst 19.714 namen en daaruit werd een top 20 samengesteld. ,,Sommige daarvan zoals Luna, de nummer één bij zowel poezen als teefjes, zijn ook in opkomst als meisjenaam", constateert Bloothooft.

Veel honden en katten hebben algemene namen als Blacky, Puck, Jip en Snoepie. Katten krijgen vooral namen die verwijzen naar hun uiterlijk voorkomen zoals Punkie en Moortje. Katers en reuen worden gedoopt tot Diesel en Hummer.

 
  Katten op hun paasbest in de Rijnhal
  Overlast zwerfkatten voorkomen
  11 katten opgesloten in de badkamer

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 85 g Gourmet Fisherman's Delights
Gourmet Fisherman~s Delights zijn sappige, kostelijke creaties met vis voor alle volwassen katten met een fijne smaak. De kostelijke recepturen met hoogwaa...
EUR 8.24
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed