Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

11 katten opgesloten in de badkamer

 
Post datum: 3/31/2010    1657 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
VAASSEN -  Uit een bovenwoning in Vaassen zijn donderdag 66 huisdieren afgevoerd. De 42-jarige eigenaar van de dieren is aangehouden voor het onthouden van de nodige zorg aan de beesten, meldden de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) en de politie vrijdag.

Nadat omwonenden uit het Gelderse dorp had geklaagd over stank- en geluidsoverlast, besloot de politie de woning te doorzoeken. De dieren werden in een chaotische toestand aangetroffen. Zo zaten vier honden in een kooi van 1,5 bij 1 meter en waren elf katten opgesloten in de badkamer. In de woning zaten verder nog eens vijftien konijnen, waterschildpadden en vogels. Ook had de bewoner vissen. Vrijdag hebben dierenartsen de dieren onderzocht en besloten om drie beesten (een kat, een kwartel en een kauw) te laten inslapen.

De man is na verhoor weer vrijgelaten. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

 
  Kankercentrum voor huisdieren
  Klimtouwen redden katten uit Leidse grachten
  Training kattengedrag start in september!

  

In onze shop
22 + 2 gratis! 24 x 100 g Animonda Rafiné Soupé Kattenvoer
Fijne malse en heerlijke vleesbrokjes verfijnd met echte gourmet-ingrediënten laten kattenharten sneller kloppen. Het Animonda Rafiné Soupé natvoer word...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed