Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

 
Post datum: 3/30/2010    3403 keer bekeken    
 
Bodegraven - De gecombineerde kattencastratie-, sterilisatie en chipactie, die de Dierenbescherming Afdeling Bodegraven samen met de Dierenartsenpraktijk Bodegraven (DAP) hield van 15 februari tot en met 12 maart 2010, is een groot succes geworden.

Ook dit jaar kon door samen te werken met de DAP een grote korting worden gegeven op het laten steriliseren en castreren van katten en op het chippen  van huisdieren. Er werden 49 katers gecastreerd, 71 poezen gesteriliseerd en 74 dieren gechipt. Vooral het aantal sterilisaties was aanzienlijk meer dan voorafgaande jaren.

De afdeling Bodegraven is erg tevreden met het resultaat want elk dier telt. Volgend jaar wordt deze actie zeker herhaald omdat het probleem van zwerfdieren en ongewenste kittens prioriteit heeft bij de Dierenbescherming afdeling Bodegraven.

 
  Tommy en Jerry zijn spoorloos
  Gaslucht blijkt kattenafschrikmiddel
  Baasjes gezocht

Gerelateerd

Castratie- en chipactie katten

Castratie en Chipactie voor katten bij dierenartsen

Speciale chip en sterilisatie actie in Helmond

Gaia tevreden over Brusselse subsidie sterilisatie zwerfkatten

  

In onze shop
Almo Nature Holistic Anti Hairball kip & rijst Kattenvoer
Een kat verzorgt ongeveer 30% van haar dag haar vacht. Haar rauwe tong functioneert daarbij als een borstel, die afgestorven haren en gevoelige deeltjes op...
EUR 25.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed