Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Studenten Paraveterinair assisteren op Kattenexpo NLKV

 
Post datum: 3/15/2010    1821 keer bekeken   
Bron: Klikbedrijvig.nl 
 
HELMOND - Acht studenten uit het examenjaar Paraveterinair van De Groene Campus in Helmond hebben afgelopen zondag geassisteerd bij de kattenexpo van het NLKV in Eindhoven.

´We moesten wel vroeg op voor een zondag´, vertelde Franka Klessens uit Wintelre. ´De veterinaire keuring begon al om 07.30 u´, vult Gwennie Dokter uit Eindhoven aan. ´Maar samen met een dierenarts katten keuren is super interessant´.

Na de veterinaire keuring konden de studenten als steward aan de slag. ´Dan loop je met een briefje met een nummer naar de kooi van de kat´, vertelt Sandra den Heijer uit Geldrop uitbundig. ´Dan weet de eigenaar dat die met de kat naar de keurmeester toe moet."
´Mijn keurmeester legt alles tot in detail uit´, Desiree van der Made uit Eindhoven glundert als ze dat zegt. ´Ik ben zelf niet zo´n kattenmens, maar ik vind dit reuzen interessant !´

Janny Geelen, voorzitter van het NLKV, dankte aan het eind van de dag Niels de Gooijer.
Hij is instructeur aan De Groene Campus en fokker van katten. De voorzitter liet weten uiterst tevreden te zijn over de studenten. ´Wat weten ze al veel´, merkte Janny Geelen op.
´Graag maken wij vaker gebruik van Paraveterinair studenten voor een kattenexpo´ .

Al met al een geslaagde, leerzame dag in Eindhoven voor de studenten Paraveterinair van de Groene Campus in Helmond.

 
  Sterilisatie/castratie/chipactie voor katten
  Aantal huisdierverzekeringen stijgt fors
  Vermiste kat 'Tijger' na 1,5 jaar weer terug

Gerelateerd

Koppen van katten gevonden in Helmond

Vier studenten maken beestenboel in hotel

  

In onze shop
12 kg Almo Nature Holistic kitten kip & rijst Kattenvoer
Kittens hebben bijzondere behoeften om gezond in een kattenleven te kunnen starten. Almo Nature Holistic kitten met kip & rijst is een evenwichtig enke...
EUR 43.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed