Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Sterilisatie/castratie/chipactie voor katten

 
Post datum: 3/15/2010    2475 keer bekeken    
 
Biddinghuizen - Delta Dierenartsen, met vestigingen in Dronten en Biddinghuizen, houdt van maandag 15 t/m vrijdag 31 maart een sterilisatie/castratie/chipactie voor katten. Wie zijn kat in deze periode laat helpen of chippen betaalt een gereduceerd tarief.

De bedoeling van deze actie is om de geboorte van ongewenste kittens te voorkomen en het aantal zwerfdieren en asielkatten zoveel mogelijk te beperken. Daarbij is het ook verstandig voor de gezondheid van de poes en is de kans dat de kater dagen op stap gaat en vecht een stuk kleiner. Bovendien vermindert castreren en steriliseren de kans op besmettelijke ziektes. Katten met een chip worden sneller teruggevonden als ze vermist zijn.

Met deze actie hoopt Delta Dierenartsen een bijdrage te leveren aan het terugdringen van het grote zwerfkattenprobleem en de overvolle asiels.

Vanaf een leeftijd van 6 maanden kunnen poezen en katers gecastreerd worden.

Voor het maken van een afspraak: 0321-312152

Meer informatie: http://www.deltadierenartsen.nl

 
  Aantal huisdierverzekeringen stijgt fors
  Vermiste kat 'Tijger' na 1,5 jaar weer terug
  Kat gered van ondergang

Gerelateerd

Gratis Gebitscontrole bij Dierenartsen AnimalCare

Katten vergiftigd in Dronten en Lelystad

Homeopathie houdt dierenartsen verdeeld

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed