Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Chilenen vast voor doden katten in ritueel

 
Post datum: 3/1/2010    2395 keer bekeken   
Bron: nu.nl 
 
SANTIAGO - De Chileense politie heeft woensdag negen personen in de leeftijd van 18 tot 24 opgepakt, die worden verdacht van het doden van katten in een satanisch ritueel. Dat heeft een politiewoordvoerder laten weten.
 
Agenten hielden de leden van de groep aan tijdens een controle in de plaats Villa Alemana, circa 100 kilometer ten noordwesten van de Chileense hoofdstad Santiago.

De verdachten, zowel mannen als vrouwen, waren in het zwart gekleed en wilden net in een auto stappen. In het voertuig vonden de agenten messen met bloedsporen.
 
In de buurt van de auto hadden de verdachten een cirkel van zout gemaakt met daarbinnen een vijfpuntige ster. Bij elke punt lag een kat waarvan de keel was doorgesneden.

De verdachten zeiden dat ze de katten in een satanisch ritueel hadden geofferd. In afwachting van hun dagvaarding zijn de negen vrijgelaten.

Ze riskeren wegens dierenmishandeling een boete en tussen de 61 en 541 dagen celstraf. De politie onderzoekt of de verdachten tot een sekte behoren.

 
  Politie onderzoekt kattenmishandeling
  Sophia KattenBond haalt 2500 op voor Amsterdamse zwerfkatten
  Dierenthuis op zoek naar geld

Gerelateerd

Poezen opgepakt op Bestevaer

Ruw opgepakt en in auto gestopt

Muizen verdacht van brand bij katten

Bejaarde man opgepakt voor dierenmishandeling

Het op jonge leeftijd castreren van poes en kater

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed