Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Summer steelt kittens en moet dus bevallen

 
Post datum: 2/16/2010    5673 keer bekeken    
 
Wat is onze ragdoll Summer toch voorspelbaar. Afgelopen zondag begon ze overdreven interesse te vertonen voor de 4 weken oude kittens van Minoes, en begon ze ze te stelen en te ontvoeren. Een teken dat Summer snel moest bevallen want bij vorige nestjes deed ze dit ook al... En vandaag 16 februari, in het holst van de nacht, is Summer zonder problemen bevallen van 6 mooie kittens.

In minder dan 2 uur tijd werden alle kittens snel achter elkaar uitgepoept, en hebben we Summer geholpen met het droog maken van de kittens en het verwijderen van de moederkoek. Ze heeft er zelf 3 opgegeten!

Deze bevalling kwam precies op tijd. Niet alleen is Summer bevallen op exact de dag dat ze uitgerekent was, de kittens van Minoes konden sinds enkele dagen ook vrij de bench uit, en waren dus niet veel meer te zien op onze webcams. We hebben de kittens van Minoes nu meer vrijheid gegeven in de kamer, waardoor Summer de bench van Minoes kan gebruiken, en we de webcams gewoon konden laten hangen. De bevalling was min of meer ook live op internet te volgen.

Alles is natuurlijk nog heel pril, en er kan nog van alles mis gaan. We hebben echter zoveel reakties op de bevalling van Minoes gehad dat ook deze nieuwe ragdolletjes waarschijnlijk allemaal al nieuwe eigenaren hebben gevonden. (En waarschijnlijk houden we ook 1 mooi poesje zelf omdat dit Summer haar laatste nestje is...) Mocht 1 van deze kittens echter beschikbaar komen, dan zullen we dat vermelden op onze kitten pagina.

Geniet de komende weken weer via de webcams van deze mooie schepseltjes...

 
  Poes wacht 50 uur op gewillige brandweer
  Buitenkatten zoeken met spoed nieuw tehuis
  Katten hebben slimmere baasjes dan honden

Gerelateerd

Minoes bevallen van 4 kittens

Donna bevallen van 4 mooie kittens!

Minoes bevallen van haar eerste nestje

Onze Fleur is bevallen van 2 mooie kittens!

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed