Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten in Stevenshage delen plekje met vogels

 
Post datum: 2/8/2010    2086 keer bekeken   
Bron: webregio.nl 
 
LEIDEN - De katten in pension Stevenshage in Leiden moeten zich de komende tijd proberen in te houden. Vanaf maandag delen zij hun pension namelijk met dertig vogels. De vogels werden op verzoek van de Dierenbescherming Rijnland gered uit een verwaarloosd huis.

Asielbeheerder Leen Gottschal hoopt dat er mensen zijn die deze vogels een nieuw thuis willen geven. Het is de bedoeling de koppeltjes bij elkaar te houden. Het pension hoopt ze voor de voorjaarsvakantie weer kwijt te zijn, want dan is alle ruimte hard nodig om de katten van vakantiegangers op te vangen.

De vogels zijn samen met drie honden, drie katten en vier gerbrils uit een huis in Leiden gehaald. Het huis zat onder de ontlasting van de dieren.

 
  Kortingsactie van dierenbescherming
  Maand van het gebit bij dierenartsen
  Bijzondere wegloper zoekt baas

Gerelateerd

Dierenasiel bij pension Beestenspul

Katten moeten aangelijnd

Britten moeten hun kattenbelletje veranderen

Huisdieren moeten Sonja-Bakkeren

  

In onze shop
FURminator deShedding Tool voor katten + 12 x 85 g Iams Pouches Delight Land & Zee in Gelei grat
De FURminator deShedding Tool lost het hoofdprobleem van de meeste kattenbezitters op, overal haren op kleding of bank. Losse haren kunnen leiden tot vervi...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed