Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Minoes bevallen van haar eerste nestje

 
Post datum: 1/19/2010    6171 keer bekeken    
 
Afgelopen maandag middag, na 2 dagen en nachten waken heeft onze ragdoll Minoes 6 prachtige kittens op de wereld gezet! Na een onrustige morgen kwamen in 3 uur tijd alle zes de kittens er snel uit, en liet onze jongste ragdoll zien dat ze goed heeft opgelet, en van nature een goede moeder is. Binnen een uur lagen alle kittens droog en gewassen bij moeders aan de tepel en zijn ze vanaf die tijd rustig geweest. (De allereerste foto gemaakt van het nestje (waar de kittens nog nat op te zien zijn) zie je hier naast, in de komende weken zullen we meer foto's plaatsen van het nestje op de kittens pagina.)

Geheel onverwacht kwamen 6 kittens op de wereld. Wij hadden op 2 tot 4 kittens gerekend, ook omdat Minoes helemaal niet zo dik leek. We waren de spullen al bijna aan het opruimen toen er plotseling snel achter elkaar nog 2 kittens kwamen. 

Vanaf nu staan er weer twee webcams op het nestje gericht, en zijn in ieder geval de eerste 3 weken van de kittens live op internet te volgen!

 
  Taxipoes herenigd met baasje
  Man verdrinkt acht katten
  Beschoten kat neemt taxi naar dierenasiel

Gerelateerd

Minoes bevallen van 4 kittens

Donna bevallen van 4 mooie kittens!

Stewie is langste kat ter wereld

Kittens willen de wereld ontdekken

Huisdieren reizen eerste klas

  

In onze shop
Schmusy Nature Kattenvoer 6 x 190 g
Schmusy Nature is natuurlijk kattenvoer, dat optimaal op de voedingsbehoeften van katten is afgestemd. Het gebruik van de beste kwaliteit en natuurlijke st...
EUR 5.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed