Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

 
Post datum: 1/6/2010    6370 keer bekeken   
Bron: Rtv Noord 
 
WINSCHOTEN - Bij het asiel in Winschoten zijn de afgelopen dagen tientallen uitgedroogde poezen binnengebracht. Het barre winterweer doet hen de das om.

Veel poezen leven goeddeels buiten en hebben de gewoonte om uit slootjes en kleine plassen te drinken. Door de vorst is dat echter niet mogelijk en daardoor drogen ze uit.

Veel baasjes staan niet stil bij het probleem, zegt Hilda Knecht van het dierenasiel in Winschoten. Zij roept de eigenaren daarom op de dieren vaker naar binnen te halen en regelmatig even een bakje lauw water buiten te zetten, met een beetje suiker erin. Dan bevriest het niet zo snel.

 
  Vandalen blazen kat op met rotje
  Stichting Zwerfkatten blij verrast
  Animal Alert voor vermiste dieren

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Open Dag Dierenasiel Amsterdam

Stichting helpt tientallen zwerfkatten in Havengebied

  

In onze shop
Voordeelpakket Cosma thai snackies, tijdelijk 4 + 1 GRATIS!
De Cosma thai snackies zijn hoogwaardige, natuurijke premiumsnacks uit zorgvuldig geselecteerde ingredienten. Geef uw kat nu een heel bijzonder genot: de g...
EUR 10.39
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed