Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Animal Alert voor vermiste dieren

 
Post datum: 1/5/2010    Door: Thijs Wartenbergh     2446 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
DEN HAAG -  Na Amber Alert, het grootschalige opsporingssysteem om vermiste kinderen op te sporen, is er nu ook Animal Alert.

Hiermee moeten vermiste huisdieren worden teruggevonden. Na een melding gaan vrijwilligers en dierenorganisaties actief op zoek naar vermiste honden en katten.

Dierenartsen Bulle Koster en Peter Klaver uit Den Ham zijn de initiatiefnemers. Iemand die zijn huisdier kwijt is, kan deze aanmelden via animalalert.nl . Vrijwilligers in het postcodegebied waar de hond of kat is verdwenen worden via sms of e-mail geattendeerd op de verdwijning.

Ook worden sms'jes verstuurd naar dierenartspraktijken in de omgeving waar het dier vermist wordt en vindt vermelding plaats op diverse dierensites.

Zo wordt momenteel gezocht naar hond Sammy. Deze hond, met bruine en zwarte tinten, zwerft al acht maanden door vermoedelijk de provincies Flevoland en Friesland.

 
  Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend
  Turkije’s ‘Van katten’ mascotte Basketball 2010
  Opmerkelijke oproep aan Brabantse kattenliefhebbers

Gerelateerd

Pekelder kinderen attenderen op kattenhater

Katten beschermen kinderen tegen allergie

Sekte VS misbruikt kinderen en dieren

Verdriet om vermiste Snoepie

  

In onze shop
2 kg Sanabelle + 2 x 55 g graanvrije kattensticks gratis!
Sanabelle is droog kattenvoer van de allerbeste kwaliteit. Sanabelle kattenvoer is een zeer uitgebalanceerd dieet, omdat er nauw samen wordt gewerkt met on...
EUR 16.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed