Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Zwerfkatten Texel worden gevangen

 
Post datum: 12/8/2009    2520 keer bekeken   
Bron: Rtv Noord Holland 
 
DEN BURG - Zwerfkatten op Texel worden niet meer doodgeschoten. Staatsbosbeheer heeft een akkoord gesloten met de Dierenbescherming. De katten worden voortaan gevangen, en door de dierenbescherming in asiels geplaatst.

In het AD zegt de Dierenbescherming dat ze graag hadden gezien dat de katten na sterilisatie teruggeplaatst zouden worden. Maar dat wilde Staatsbosbeheer absoluut niet.
De wilde katten zijn nazaten van katten van vakantiegangers die zijn ontsnapt. Ze zijn een plaag op het eiland. Er zijn geen vossen, dus de katten hebben vrij spel bij hun jacht op broedvogels.

 
  Huisdierenverzekering erg succesvol
  Extra controles in dierenwinkels en bij handelaren
  'Om mensen zoals ik te helpen'

Gerelateerd

Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

1700 verwilderde katten doodgeschoten

Nieuw verblijf zwerfkatten in Hof van Ede

Overlast zwerfkatten voorkomen

Sophia KattenBond haalt 2500 op voor Amsterdamse zwerfkatten

  

In onze shop
Almo Nature Classic Kattenvoer 6 x 280 g
Almo Nature kattenvoer wordt uit natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen bereid en biedt uw kat alle variatie en echtheid, die alleen een ongedenatureerd ...
EUR 14.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed