Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Zet je kat een pruik op

 
Post datum: 12/5/2009    2411 keer bekeken    
 
Glamourhuisdieren, een nieuw verschijnsel in Amerika. Huisdier eigenaren kunnen hun kat nu een gekleurde pruik opzetten. Waarom dat nuttig of leuk is begrijpen we niet, maar het kan. Een net verschenen boek met tientallen foto's toont hoe het moet. Auteur Julie Jackson bedacht het concept en werkt al twee jaar aan het project.

"Na een zoektocht op internet was ik teleurgesteld over het aanbod van katten en pruiken. Toen bedacht ik dat de wereld pruiken voor huisdieren nodig heeft die echt opvallen. De katten waren gewillige modellen, maar als er eentje niet op de foto wil, zal dat ook niet gebeuren", vertelt Jackson. "Toen mensen hoorden waar mijn fotograaf en ik mee bezig waren, kregen we van overal vragen voor foto's en pruiken. Als het duidelijk is dat katten het niet graag hebben, gaan we ze niet dwingen, maar de dieren droegen de pruiken slechts kort. De meesten houden echter van het avontuur van het dragen van een pruik. Het laat ze toe te ontsnappen in een fantasiewereld. Katten houden ervan alle aandacht te krijgen".

De pruiken zijn verkrijgbaar vanaf 33 euro op kittywigs.com.

 
  Huisdierenbezitter gaat veel naar dierenarts
  Royal Canin verpakt kattenbrokken in easypack
  Kittens gedumpt in stromende regen

  

In onze shop
12 x 100 g Miamor Fijne Filets Natvoer + Miamor Droogvoer 300 g Tonijn of 300 g Kip gratis!
Miamor Fijne Filets is een bijzondere lekkere specialiteit: lekker filets worden met een topping uit hoogwaardige ingrediƫnte belegd. Miamor Fijne Filets ...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed