Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Zes katten gedumpt bij De Hof van Ede

 
Post datum: 11/17/2009    Door: Koen Wilmink    2739 keer bekeken   
Bron: Scherpenzeelsekrant 
 
EDE - Bij dierentehuis De Hof van Ede zijn tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen zes katten gedumpt. Personeel van het dierenasiel trof de dieren zaterdagmorgen aan bij de personeelsingang. De katten werden achtergelaten in een caviakooi en vier tassen.

"Vooral de katten die zich in de tassen bevonden waren erg gestrest", vertelt medewerkster Caroline van Rijen, die de dieren zaterdagmorgen om kwart voor acht aantrof. "Ik dacht eerst dat mensen spullen hadden achtergelaten voor de rommelmarkt. Maar in de tassen en de caviakooi zaten dus de katten. De dieren zijn gelukkig goed verzorgd. Vier katten zaten in dozen die vervolgens in de tassen waren gestopt. In de dozen zaten luchtgaten, maar de tassen waren wel dicht geritst. De katten hadden dus kunnen stikken."
Lees verder 
  Miljoenenerfenis voor zwerfkatten
  Huisdieren eerst!
  Peperdure reuzenkat sterft eenzame dood

Gerelateerd

Gekneveld katje gedumpt in glascontainer

Kittens gedumpt in stromende regen

Hond en katten gedumpt bij Dierentehuis

Hond en katten gedumpt bij Dierentehuis

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed