Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Grote internationale kattenshow in Wassenaar

 
Post datum: 11/14/2009    3464 keer bekeken    
 
Zondag 15 november wordt er in sporthal de Schulpwei in Wassenaar door de Nederlandse Raskatten Vereniging (NRKV) weer een grote internationale kattenshow gehouden, waarbij dit keer het populaire kattenras de Britse Korthaar in het zonnetje gezet zal worden. Bijna 400 (ras)katten zullen op deze dag aanwezig zijn en gekeurd worden door een team van internationale keurmeesters, waarbij uiteindelijk de mooiste katten in de prijzen zullen vallen.

Op de show is het mogelijk om uw kat te laten chippen (vanaf 2 uur 's middags) voor maar 18 euro! (ook als u niet exposeert)  Meer info over deze aktie vindt u hier.

Op deze dag zal ook de boekpresentatie zijn van 'de Ragdoll, een unieke raskat', een nieuw nederlands boek over ons favoriete ras de Ragdoll, geschreven door de Ragdoll expert van Nederland, Christa Nolting.

Iedereen is van harte welkom om alle kattenrassen te komen bewonderen en kennis te komen maken met de diverse fokkers. De zaal is open voor bezoekers van 10 tot 5 uur 's middags, de toegangsprijs is maar 5 euro (kinderen tot 12 jaar en 65+ betalen 4 euro) en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Lokatie:
Sporthal De Schulpwei
Dr. Mansveltkade 1
2242 TZ Wassenaar


 

 
  Honden en katten op de sofa bij gedragstherapeut
  Gezocht: Flinke kattenvangers m/v
  Amerikaanse kat heeft Mexicaanse griep

Gerelateerd

Internationale Kattenshow in Hazerswoude-Dorp

Internationale kattenshow met ragdoll special

Ondersteuningsactie Vereniging Kattenzorg in Haagse wijk

Tijger meest populaire kattennaam

  

In onze shop
Almo Nature Holistic Sterilised zalm & rijst Kattenvoer
Voor de castratie is de stofwisseling van de kat op een voeding met een bijna constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar energiebehoefte...
EUR 25.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed