Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Zwarte katten zijn niet populair

 
Post datum: 11/2/2009    2239 keer bekeken   
Bron: Nos 
 
Zwarte katten zijn minder populair dan hun anders gekleurde soortgenoten. Dat zegt de Dierenbescherming aan de vooravond van Halloween.

In onder meer Groot-BrittanniŰ zijn zwarte katten alleen in de weken vˇˇr Halloween aanzienlijk minder populair, maar in Nederland is dit altijd zo, zegt de Dierenbescherming.

"Dat geldt niet alleen voor zwarte katten, maar ook voor zwarte honden. Die stralen geen gezelligheid uit en dat is toch iets wat mensen van een huisdier verwachten", zegt een woordvoerster. Om die reden zijn donkere dieren die in asielen zitten moeilijker te plaatsen.

 
  Kattenmoordenaar Woerden houdt zich stil
  Bijna half miljoen dieren zinloos gedood
  7de HCM en PKD test dag groot succes!

Gerelateerd

Katten- en hondenbont populair in china

Wielrenner rijdt over zwarte kat

Italianen maken jacht op zwarte panter

  

In onze shop
7,5 kg + 2 kg gratis! 9 kg Applaws kattenvoer
Applaws Droog kattenvoer is een uniek compleet voer voor volwassen katten. De droge brokjes simuleren de natuurlijke voeding van wilde katten. Katten zijn ...
EUR 46.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed