Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Boete na dumpen katjes

 
Post datum: 10/27/2009    2576 keer bekeken   
Bron: IJmuider courant 
 
Haarlem - Een 63-jarige man uit Heemstede is vrijdag veroordeeld tot een boete van 230 euro vanwege het dumpen van jonge katten in de natuur. Volgens de politierechter heeft hij zich schuldig gemaakt aan dierenmishandeling.

Een getuige zag vorig jaar in Vogelenzang twee mannen vanuit een auto een moederkat en vier kittens dumpen. De politie hield de Heemstedenaar aan. Hij bekende, maar vond niet dat het ging om dierenmishandeling. De man legde aan de politierechter uit dat de katten altijd al buiten leefden. Ze verbleven in de tuin van zijn schoonzoon. Volgens de officier van justitie is er een aanzienlijke kans dat de katjes zijn doodgegaan omdat zij nog niet voor zichzelf konden zorgen.

 
  Kattensymposium gezond verlopen
  Negen katjes weer veilig terug bij baasje
  Nieuwe kankertherapie zeer succesvol bij honden en katten

Gerelateerd

Duitsers dumpen massaal hun kat

  

In onze shop
Gemengd Probeerpakket 10 kg Pro Plan Droogvoer + 6 x 85 Natvoer
De natuur heeft uw kat met vier belangrijke beschermingssystemen uitgerust. Zij werken samen ter bevordering van zijn gezondheid en welzijn: huid en vacht,...
EUR 59.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed