Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kattensymposium gezond verlopen

 
Post datum: 10/25/2009    2332 keer bekeken    
 
Op zondag 18 oktober jl. organiseerde Royal Canin het eerste Felinotechnisch Symposium in het Evoluon te Eindhoven. Het thema was ‘gezondheid en gedrag in de cattery’. De bijeenkomst was gericht op iedereen die zich professioneel bezig houdt met het fokken van katten.

Drie specialisten uit de veterinaire wereld behandelden een aantal zeer belangrijke onderwerpen over de gezondheid en vruchtbaarheid van katten. Daarnaast gaf een gerenommeerde gedragstherapeut uitleg over het verschil tussen sproeien en onzindelijkheid bij katten. Tenslotte adviseerde een juriste over de rechten en plichten rondom de verkoop van kittens.

De hoge opkomst, de enthousiaste reacties en medewerking van zowel de sprekers als de deelnemers maakten dit symposium tot een groot succes.

Voor een foto-impressie en meer informatie kunt u kijken op: www.royalcanin.nl/symposium

 
  Negen katjes weer veilig terug bij baasje
  Nieuwe kankertherapie zeer succesvol bij honden en katten
  'Zwerfkattenprobleem dreigt in Tilburg'

Gerelateerd

Een goedkoop en gezond feestmaal

  

In onze shop
Porta 21 Holistic Cat kip & rijst Kattenvoer
Porta 21 Holistic Cat kip & rijst is een gezond, volwaardig en natuurlijk kattenvoer in super premium-kwaliteit. Porta 21 Holistic Cat kattenvoer biedt...
EUR 13.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed