Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Politie adviseert kat binnen te houden

 
Post datum: 10/15/2009    2794 keer bekeken   
Bron: Rpl 
 
De politie adviseert bewoners van de Woerdense wijk Molenvliet om hun kat voorlopig binnen te houden. De kattenmoordenaar die de afgelopen weken meerdere katten doodde, is nog niet aangehouden. Naast dode katten zijn er ook zwaar gewonden katten en katten die niet meer thuisgekomen zijn.

En van de gedupeerde kattenbezitters heeft een brief ontvangen van iemand die zegt de dader te zijn. Over de inhoud van de brief, wil de politie geen mededelingen doen.

De politie geeft toe dat het achterhalen van de identiteit van de dader een lastige opgave is en roept mensen die over tips beschikken, contact op te nemen. De kwestie rond de katten is in de straten voor de bewoners in Molenvliet regelmatig onderwerp van gesprek. Via raamposters brengen ze de zaak onder de aandacht.

 
  De kat van Simon 2
  Royal Canin Felinotechnisch Symposium
  Inefficiente drinker

Gerelateerd

Ashera Chin-San voorlopig niet naar baasjes

Britse particulieren houden leeuwen en tijgers

Katten houden niet van filmhelden

Frankrijk: katten moeten binnen blijven

  

In onze shop
FURminator deShedding Tool voor katten + 12 x 85 g Iams Pouches Delight Land & Zee in Gelei grat
De FURminator deShedding Tool lost het hoofdprobleem van de meeste kattenbezitters op, overal haren op kleding of bank. Losse haren kunnen leiden tot vervi...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed