Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Royal Canin Felinotechnisch Symposium

 
Post datum: 10/14/2009    2086 keer bekeken    
 
Op 18 oktober organiseert Royal Canin het eerste Royal Canin Felinotechnisch Symposium met als thema ‘Gezondheid en gedrag in de cattery’. Dit wordt gehouden in het Evoluon te Eindhoven. Drie specialisten uit de veterinaire wereld behandelen een aantal zeer belangrijke onderwerpen over de gezondheid en vruchtbaarheid van katten. Daarnaast geeft een gerenommeerde gedragstherapeut uitleg over het verschil tussen sproeien en onzindelijkheid bij katten. Tenslotte adviseert een juriste u over uw rechten en plichten rondom de verkoop van kittens.

Het Royal Canin Felinotechnisch Symposium met als thema ‘Gezondheid en gedrag in de cattery’ heeft de volgende vooraanstaande sprekers op het programma staan:

1.Juriste Mr. ing. Iaira Boissevain
2.Dierenarts Drs. Martine Carrière- Bothof
3.Kattengedragstherapeut Dr. Nienke Endenburg
4.Dierenarts Drs. Hans Nauwynck
5.Dierenarts Drs. Mieke Leistra
Het symposium is met name interessant voor iedereen die (professioneel) betrokken is bij het fokken van katten. De volgende onderwerpen zullen tijdens die dag aan bod komen.

•Uw rechten en plichten rondom de verkoop van kittens
•De vruchtbaarheid van de poes
•Het verschil tussen sproeien en onzindelijkheid bij katten
•Controle van Feline Infectieuze Peritonitis (FIP) in een cattery
•De behandelingsmogelijkheden van huidschimmelinfecties bij de kat
De speciale introductieprijs voor dit eerste Royal Canin Felinotechnisch Symposium bedraagt slechts € 60,-. Naast toegang tot het symposium krijgt de bezoeker voor dit bedrag een uitgebreide lunch, gratis parkeren en een syllabus. Bovendien ontvangt elke bezoeker ook het befaamde naslagwerk “Royal Canin Encyclopedie van de kat” t.w.v. € 44,95 geheel gratis.

Aanmelden kan via de website van Royal Canin: www.royalcanin.nl/symposium. Ook is op deze website extra informatie over de sprekers en hun onderwerpen te vinden.

 
  Inefficiente drinker
  Regiofunctie voor asiel Zierikzee
  Katten doodgeschoten met buks

Gerelateerd

Huisdieren reizen eerste klas

Minoes bevallen van haar eerste nestje

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

Misty heeft haar eerste nestje kittens!

  

In onze shop
Applaws Kattenvoer 6 x 70 g
Applaws compleetvoer voor katten wordt geproduceerd uit hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Hiermee kan een hoogwaardig voer worden gegarandeerd. Bi...
EUR 6.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed