Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Open Dag Dierenasiel Amsterdam

 
Post datum: 9/26/2009    5676 keer bekeken   
Bron: De Echo 
 
Zaterdag 3 oktober 2009 houdt Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan Open Dag voor het publiek.
U bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen en een rondleiding te krijgen door de kattenverblijven.

Bijzondere gast van deze dag is Ivo de Wijs. Hij is sinds maart dit jaar onze nieuwe beschermheer en is speciaal aanwezig in het asiel vanwege onze Open Dag! Als u een boek van Ivo in de kast hebt staan, neem deze dan mee zodat hij deze voor u kan signeren.

Voorts is het programma vrijwel gelijk aan dat van vorig jaar. Voor een kattenzacht prijsje kunt u genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Er is een kleine rommelmarkt waar u iets kunt kopen. U kunt meedoen met de loterij door een lootje te kopen. We hebben heel wat leuke prijzen voor u in petto met als hoofdprijs een splinternieuw Senseo-apparaat!

Kinderen kunnen zich vermaken bij de Kat van Fortuin, Vlooien Gooien of door te grabbelen in de grabbelton. Op de balie staat een collectebus. Ook dit jaar hebben we geen vergunning gekregen om buiten te collecteren. Alle opbrengsten van de Open Dag komen uiteraard rechtstreeks ten goede aan de katten. Om onrust te voorkomen plaatsen we tijdens de Open Dag geen katten, maar kunt u wel een bestelling plaatsen en de kat(ten) op een andere dag ophalen.

Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan, Zuideinde 220, 1511 GM Oostzaan.
Telefoon 020-6335400

 
  Dierenbeul schiet op poezen
  Dierenasiel Tiel opent nieuw kattenverblijf
  Bewoners woedend op brandweer om kat in boom

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Opening Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Poezenboot Amsterdam is overvol

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

  

In onze shop
4 kg Kattovit droogvoer + 6 x 85 g Kattovit natvoer gratis!
Kattovit kattenvoer is een op wetenschappelijke basis ontwikkelde speciaalkost voor katten. Dit kattenvoer werkt doelgericht tegen specifieke storingen zoa...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed