Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenbeul schiet op poezen

 
Post datum: 9/25/2009    1954 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
WOERDEN -  Tim en Lise den Haan uit Woerden knuffelen hun poesje Puck. De tweeling is afwisselend verdrietig en blij. Intens verdrietig omdat hun poesje Pipi door een onbekende werd doodgeschoten met een luchtbuks. En blij omdat de kleine Puck, een week later, eenzelfde aanslag heeft overleefd.

"Er zijn mensen die niets om dieren geven, maar voor ons horen ze gewoon bij het gezin", zegt moeder Veronic. Pipi overleed kort nadat zij was beschoten en Puck hield er een verbrijzeld pootje aan over. De achtjarige tweeling kreeg de poesjes toen zij 7 jaar werden. Veronic: "Het was zo'n leuk setje. Als ik de kinderen uit school haalde of wegbracht, dartelden de poesjes meestal gezellig mee. Maar dat is helaas voorbij. De tweeling is flink aangeslagen. Ze hebben veel verdriet."


Lees verder 
  Dierenasiel Tiel opent nieuw kattenverblijf
  Bewoners woedend op brandweer om kat in boom
  'Helft katten heeft gedragsproblemen'

Gerelateerd

Kattenmoordenaar Woerden houdt zich stil

Man schiet kat dood voor insluipen

Amerikaanse dierenbeul doodt zeker 19 katten

Man schiet kitten dood!

  

In onze shop
4 kg Kattovit droogvoer + 6 x 85 g Kattovit natvoer gratis!
Kattovit kattenvoer is een op wetenschappelijke basis ontwikkelde speciaalkost voor katten. Dit kattenvoer werkt doelgericht tegen specifieke storingen zoa...
EUR 22.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed