Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Bewoners woedend op brandweer om kat in boom

 
Post datum: 9/22/2009    2315 keer bekeken   
Bron: Blik op Nieuws 
 
Pekela - Woensdagavond werd de brandweer van Pekela om hulp gevraagd bij een kat in de boom aan de Ring. Het beestje was hoog in de top geklommen maar kon er kennelijk niet meer uit. De brandweer besloot echter niet in actie te komen omdat katten meestal zelf weer naar beneden komen. Verontwaardigde medewerkers van de dierenambulance trokken uiteindelijk bij de burgemeester Schollema aan de bel.

Het twaalf weken poesje Shiva zat al uren in de boom toen bezorgde buurtbewoners de dierenambulance en de brandweer belden. De brandweer besloot alles op zijn beloop te laten. Een kat komt meestal zelf weer uit de boom wanneer deze honger heeft. Soms duurt dit twee dagen soms iets langer. Met veel mensen om de boom heen raakt het dier alleen maar meer in paniek, was de reactie van een woordvoerder van de brandweer.


Lees verder 
  'Helft katten heeft gedragsproblemen'
  Huisdier steeds vaker volwaardig gezinslid
  Werkstraf voor doodslaan eigen katten

Gerelateerd

Riool-kat drijft brandweer onder de grond

Kat uit hoge boom gehaald door brandweer

  

In onze shop
12,7 kg World's Best Cat Litter Extra Strength Kattenbakvulling
Deze klontvormende kattenbakvulling uit de USA is100% ecologisch en gefabriceerd uit hele maiskorrels. World~s Best Cat Litter Extra Strength is het result...
EUR 32.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed