Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Nederlandse PloesiePoesie gaat de wereld over

 
Post datum: 8/28/2009    2516 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
UTRECHT -  De Nederlandse PloesiePoesie raakt steeds verder van huis. De kat, verzonnen door de Nederlandse Chantall van den Heuvel, duikt overal ter wereld op. De PloesiePoesies zijn knuffels die de lookalike zijn van bestaande katten. De pluchen poezen, die in Amsterdam worden gemaakt, zijn al verscheept naar Amerika, Japan, Spanje, Australië en buurland België.

Van Den Heuvel vertelt dat allerlei soorten mensen een PloesiePoesie bestellen. „Soms zijn mensen op zoek naar een leuk cadeautje, maar er zijn ook mensen die een tastbare herinnering willen aan hun overleden kat.” Het nulnummer van de poezenpoppen was de eigen zwarte kat Bruce Lee van Van Den Heuvel. „Ik zette de kat en de knuffel op internet en de bestellingen liepen al snel binnen.”

 


Lees verder 
  Vereniging vraagt hulp kattenbezitters
  Man schiet kat dood voor insluipen
  Dierentehuis Den Bosch overvol met katten

Gerelateerd

Stewie is langste kat ter wereld

Kittens willen de wereld ontdekken

Grootste krabpaal ter wereld onthuld

De leukste dieren van de wereld vanavond op TV

  

In onze shop
Krabmbl christa trendy
Het krabben van een kat is een natuurlijke behoefte en u wilt natuurlijk niet dat ze dit aan uw meubels en vloerbedekking doen. Daarom biedt deze krabpaal ...
EUR 24.38
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed