Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Garfield-film krijgt vervolg

 
Post datum: 4/10/2005    Door: admin    1728 keer bekeken   
bron link 
 
De film over de bekende, verwende oranje kater Garfield krijgt een vervolg. De eerste film was in Amerika een bescheiden hit, maar populair genoeg voor een tweede deel vindt de producent 20th Century Fox. Regisseur Tim Hill is gevraagd de film te regisseren. Hill is bekend van de regie voor 'Muppets from space' en 'Max Keeble's big move'. Daarnaast schreef hij mee aan het script van 'The SpongeBob SquarePants movie'. Hill neemt de regie van 'Garfield' over van regisseur Peter Hewitt, die momenteel werkt aan de film 'Zoom's academy' met Tim Allen.

In de film is Garfield een computer geanimeerd personage, terwijl zijn andere dierenvrienden 'echt' zijn met een getekend mondje. In het origineel werd oranje kat ingesproken door komiek Bill Murray. Of de Amerikaanse acteurs uit de eerste film weer meewerken aan het vervolg is nog niet bekend. Voormalig Boulevard-presentator Beau Van Erven Dorens sprak zijn Nederlandse stem in.

'Garfield 2' zal rond juli volgend jaar in de Amerikaanse bioscopen gaan draaien.

 
  Weinig kans op aparte dierennota
  Zevende dode kat in Burgel gevonden binnen een jaar
  Vrouw bewaarde tientallen dode katten in de koelkast

Gerelateerd

Raadselachtig vervolg op kattensoap Beek

Bill Murray waarschijnlijk in Garfield 2

Rode kater Garfield in finale afslankwedstrijd

  

In onze shop
24 x 85 g IAMS Delights land & sea in saus Kattenvoer
In gelei of saus: IAMS Delights biedt uw verwende kat gevarieerde smaakcomposities uit vlees, vis en groente. Daarbij verzorgt het hoogwaardige voer uw kat...
EUR 12.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed