Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten ernstig mishandeld, verminkt

 
Post datum: 8/16/2009    2674 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
Wageningen -  Zeven katten in Wageningen zijn in de afgelopen weken ernstig mishandeld en verminkt. Een onbekende heeft bij de dieren een oog uitgestoken, een staart gebroken en een poot zo beschadigd dat die moest worden afgezet.

Dit gebeurde in de omgeving van de Dahliastraat, aldus De Gelderlander. De zaak heeft de hoogste prioriteit bij de Dierenbescherming en bij de politie is aangifte gedaan van dierenmishandeling.

De Dierenbescherming neemt de zaak hoog op en hoopt op tips. We hopen ook dat ruchtbaarheid de dader op andere gedachten brengt, aldus een woordvoerder.

 

 
  Veel katten vermist in Arnhemse wijk
  Kattenhotel speciaal voor perzen
  Nederlander vergrijst, huisdier k

Gerelateerd

Kat zomaar neergeschoten en mishandeld

Katten mogelijk mishandeld in Stompwijk

Katje gruwelijk mishandeld

Kater mishandeld op station Souburg

  

In onze shop
10kg + 2kg gratis Royal Canin Light Weight Care Kattenvoer
Katten vallen maar lastig af. Als katten last krijgen van overgewicht, blijven ze dan ook vaak wat dikker of worden ze na verloop van tijd nog dikker. Het ...
EUR 53.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed