Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat overleeft 50 kogels

 
Post datum: 6/26/2009    2012 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
GUISBOROUGH -  Een dierenbeul in het Britse Guisborough heeft met een hagelgeweer op een kat geschoten. Het beestje werd met meer dan vijftig plastic kogels geraakt, maar overleefde de aanval.

De twee jaar oude Rosie werd jankend door haar aanvallers achtergelaten. “Ik heb nog nooit in mijn leven zoiets gezien. Ze zat onder het bloed en sleepte met haar achterste pootjes,” vertelt eigenaresse Tracey Holman aan The Daily Telegraph.

Het katje heeft ongeveer vijftig wonden. De dierenarts kon twintig kogeltjes verwijderen, maar er zitten er nog dertig in haar lijfje. Volgens haar kan Rosie volledig herstellen van haar verwondingen.

De politie doet onderzoek naar het voorval.

 
  Amerikaanse dierenbeul doodt zeker 19 katten
  Buitenkat zoekt schuur
  Luchtvaartmaatschappij voor huisdieren

Gerelateerd

Poes in poot geschoten in Kompenije

As britse kat levert 1000 euro op

Poes overleeft spijker door haar hoofd

Kat overleeft pijl door kop

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 85 g Hill's Feline portiezakjes
Hill~s Feline nu in voordelig 12-pack! Tere vleesstukjes in saus in een praktisch portiezakje. Behalve sappig vlees in een heerlijke saus krijgt uw kat met...
EUR 8.24
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed