Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Nu chippen met korting

 
Post datum: 6/19/2009    2664 keer bekeken   
Bron: De Kennemer 
 
IJMOND - De Dierenbescherming organiseert ism een groot aantal dierenartsen, het dierenasiel en de dierenambulance in de regio IJmond een chipactie. De laatste twee weken van juni krijgen huisdiereigenaren korting op het plaatsen van een chip.
Dankzij zo'n onderhuidse chip kunnen vele dieren snel weer met hun eigenaar herenigd worden. De actieperiode is van maandag 15 juni tot en met dinsdag 30 juni. Wel van te voren een afspraak maken. Aan de kortingsactie doen o.a. mee Dierenambulance Velsen in IJmuiden (0255- 533 239); Dierenambulance Kennemerland in Heemskerk (tel.215454); Dierenkliniek Bullerlaan in Beverwijk (tel.254254).
 
  Pianospelende poes speelt samen met orkest
  Dode-kattenmysterie opgelost
  Kosten huisdieren fors gestegen

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Gratis Gebitscontrole bij Dierenartsen AnimalCare

Castratie- en chipactie katten

Castratie en Chipactie voor katten bij dierenartsen

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed