Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Ruzie om verwilderde kat

 
Post datum: 6/6/2009    2289 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
LAUWERSOOG -  Een verwilderde kat, die al langere tijd rondzwerft op bungalowpark Natuurpark Suyderoog in Lauwersoog, is de oorzaak van een ruzie tussen de Dierenbescherming en het management van Suyderoog. Het conflict liep dinsdag zo hoog op dat de leiding van Suyderoog aangifte heeft gedaan tegen de Dierenbescherming, meldde een woordvoerster van het bungalowpark woensdag.

Volgens de zegsvrouw veroorzaakte het dier overlast door huisjes onder te plassen, jonge eendjes te doden en andere katten aan te vallen. Een manager van het bungalowpark besloot daarop de kat te vangen en schakelde de Dierenbescherming in om het dier op te halen.


Lees verder 
  De Poezenweide opent grote online kattenwinkel!
  Mep de katten!
  Meer huisdieren in asiels

Gerelateerd

Dood dreigt voor verwilderde katten

1700 verwilderde katten doodgeschoten

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Oplossing problemen verwilderde katten

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed