Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

De Poezenweide opent grote online kattenwinkel!

 
Post datum: 6/6/2009    8284 keer bekeken    
 
Vanaf vandaag is de Poezenweide uitgebreid met een grote kattenwinkel. Duizenden poezen en katten artikelen kunnen nu met een simpele klik besteld worden! In samenwerking met Zooplus kan je nu kattenvoer, verzorgingsspullen en speelgoed makkelijk en heel goedkoop bestellen! We dagen je uit om de prijs van jouw favoriete kattenvoer te vergelijken. Wedden dat we ook jouw merk heel goedkoop kunnen leveren?! 

We voegen regelmatig nieuwe artikelen toe, en zullen vaak speciale akties hebben. Nieuwe klanten van Zooplus krijgen automatisch 5% welkoms korting!

Zooplus levert binnen enkele dagen in heel Nederland uit voorraad, als je voor 29 euro of meer besteld is de verzending gratis, en betalen kan heel gemakkelijk achteraf met een acceptgirokaart!

De poezenweide kattenwinkel

 
  Mep de katten!
  Meer huisdieren in asiels
  Open dag Help Zwerfkat uitstekend verlopen

Gerelateerd

De Poezenweide Ragdoll winkel

Speurders-actie tegen online puppyhandel

"Nee, vandaag krijgen ze geen beest mee, geen impulsaanschaf"

Kattenmoordenaar gepakt dankzij online speurtocht

  

In onze shop
Animonda Carny Ocean Kattenvoer 12 x 80 g
Uw kat verheugt zich op de ~visdagen~ met de heerlijke vismaaltijden van Animonda. Er zijn verschillende varianten Animonda Carny Ocean kattenvoer, zodat e...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed