Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Open dag Help Zwerfkat uitstekend verlopen

 
Post datum: 5/26/2009    Door: Samira Fiesler    2130 keer bekeken   
Bron: De ronde venen 
 
UITHOORN - De Open Dag van Stichting Help de Zwerfkat is uitstekend verlopen. Veel vaste donateurs kwamen kijken, maar er werden ook veel nieuwe gezichten gezien. Sommige katten vonden alle aandacht heerlijk, terwijl andere dieren al het bezoek maar niks vonden.

Vanwege de drukte waren sommige delen van de tuin en het nieuwe binnenverblijf afgezet met linten, zodat de bange bewoners zich konden terugtrekken. De open dag werd door honderden mensen bezocht. Dat was goed voor de stichting, want 'hoe bekender, hoe beter' en donateurs zijn altijd hard nodig. Veel adoptieouders van de katten kwamen speciaal kijken hoe hun 'kind' het maakte.

 
  Delft aan de slag met dierenbeleid
  Hoeksema trots 'baasje' van poes Madelief
  Bewijs hypoallergene hond of kat ontbreekt

Gerelateerd

Nieuwe aktie van de stichting Veterinair Steunfonds

Dierenbescherming Apeldoorn blijft Eper zwerfkat opvangen

Graafse zwerfkat wordt geholpen

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed