Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Delft aan de slag met dierenbeleid

 
Post datum: 5/26/2009    2142 keer bekeken   
Bron: Radio Tv West 
 
DELFT - De gemeente Delft wil subsidie instellen voor het chippen van honden en katten en een eenmalige bijdrage beschikbaar stellen aan de dierenambulance.
 
Dit zijn enkele punten uit de Nota Dierenwelzijn 2009 die de gemeente Delft in samenwerking met de Dierenbescherming Delfland heeft opgesteld. Uit de nota blijkt verder dat Delft een budget beschikbaar stelt voor kleinschalige natuurstimulering.

Ook moet de naamsbekendheid van organisaties als het Streekdierenziekenhuis, kinderboerderij Delftse Hout en de Vogel- en Egelopvang vergroot worden. Het college moet de dierennota nog wel voorleggen aan de gemeenteraad.

 
  Hoeksema trots 'baasje' van poes Madelief
  Bewijs hypoallergene hond of kat ontbreekt
  Sophia KattenBond start kattenwerkgroep

Gerelateerd

Topdrukte bij Dierenambulance door vakantie

Nu chippen met korting

Dierenbescherming geeft korting op chippen kat

Tijdelijke korting op chippen huisdier

Amivedi wil subsidie voor katten

  

In onze shop
3 kg Pro Plan Adult Light Rijk aan Kalkoen Kattenvoer
Pro Plan Adult Light met kalkoen en rijst is uitgebalanceerd kattenvoer, dat speciaal voor gewichtsregulering is ontwikkeld. Pro Plan Adult Light Kattenvoe...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed