Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Hoeksema trots 'baasje' van poes Madelief

 
Post datum: 5/22/2009    1760 keer bekeken   
Bron: Kliknieuws.nl 
 
OSS - Wethouder Hendrik Hoeksema bezocht vrijdagmiddag Stichting Dierenopvang Maasland niet om er een kat uit te zoeken. Hij is namelijk allergisch. Toch vertrok hij er als een trots nieuw ’baasje’. Hij is namelijk de trotse eigenaar van de eerste bewoonster van het nieuwe kattenverblijf: Poes Madelief.

Het heeft even geduurd, maar vrijdagmiddag was het dan echt zover. Stichting Dierenopvang Maasland opende haar nieuwe kattenverblijf. En dat was nodig. Want de laatste jaren kampte het asiel in het seizoen met overvolle kattenkamers. 2007 was voor de vele vrijwilligers echt een ’rampjaar’. Door de overvolle kamers, ontstonden er sneller ziektes en stierven er onnodig veel katten. Dat is nu allemaal verleden tijd. Tussen de veertig en zestig katten kunnen vanaf heden extra verblijven in de nieuwbouw tot een nieuw baasje zich aandient. Vier extra hokken met een eigen spoelkeuken, een eigen douche met toiletgelegenheid voor de medewerkers en een overdruk ventilatiesysteem staat klaar om de stroom kittens in de zomermaanden op te vangen.


Lees verder 
  Bewijs hypoallergene hond of kat ontbreekt
  Sophia KattenBond start kattenwerkgroep
  Meisje gewond na aanrijding met kat

Gerelateerd

Katten zoeken slaapplaats

Buitenkatten zoeken met spoed nieuw tehuis

Kat manipuleert baasje

Vergeet-me-nietjes zoeken buitenplaats

Honden en katten vaak bij baasje in bed

  

In onze shop
24 x 85 g Voordeelpakket Gourmet Gold Luxe Mix
Katten zijn ware fijnproevers en wensen afwisseling op hun menu. De meest veeleisende gourmets onder de katten gaan nog een stapje verder en verlangen afwi...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed