Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Tientallen dieren dood door vergiftiging in Maurik

 
Post datum: 5/1/2009    2953 keer bekeken   
Bron: Elsevier 
 
Maurik - In het Gelderse Maurik zijn zeker 55 dieren vergiftigd. Behalve eenden en vogels, zijn ook honden en katten overleden. Sectie heeft uitgewezen dat de beesten zijn gestorven door het toedienen van zwaar en illegaal landbouwgif, meldt de dierenbescherming. Sommige dieren hebben het overleefd.

Dierenbescherming Rivierenland looft een beloning van duizend euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van degene die verantwoordelijk is voor het vergiftigen van de beesten.

Enige weken geleden werden dierenbezitters in Maurik al gewaarschuwd voor mogelijke vergiftiging van dieren achter het voormalige zorgcentrum De Kersentuin, in de omgeving van de Lepelaarstraat, Flamingostraat en Ibisstraat.

 
  98% van de kittens te vroeg bij moederpoes weg
  Katvan 400 jaar gevonden in muur
  'Kat doodgeschoten in Voorthuizen'

Gerelateerd

Wilde katten vergiftigd om bedreigde papegaai

Stichting helpt tientallen zwerfkatten in Havengebied

Katten mogelijk vergiftigd in Almere

Zes katten dood door vergiftiging in Geldrop

  

In onze shop
Vi 33 x 85 g Exclusief Mixpakket Sheba Kuipjes voor een voordeelprijs! en Vleeskeuze
Sheba kent de fijne neus van uw kat en weet precies, wat uw kleine fijnproever zich wenst en wat hij erg lekker vindt. De Sheba menu~s verblijden het verwe...
EUR 16.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed