Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Politie waarschuwt eigenaren huisdieren voor gif

 
Post datum: 4/24/2009    2361 keer bekeken   
Bron: politie.nl 
 
De politie waarschuwt de eigenaren van huisdieren in Hulshorst voor de mogelijke aanwezigheid van gif of vergiftigd voedsel dat door honden en katten wordt aangetroffen en opgegeten.

Bewoners aan de Zandhuisweg en Klarenweg in Hulshorst, hebben deze week bij de politie melding gemaakt van het onwel worden van hun hond en kat, nadat ze vermoedelijk iets hadden gegeten waarin een giftige stof aanwezig was.

Een hond werd onwel, nadat het dier vermoedelijk een vogeltje had opgepeuzeld. Een kat werd plotseling ziek en had schuim rond haar bek. Een dierenarts constateerde in beide gevallen symptomen van vergiftiging.

Hoe en waar de dieren de vergiftiging hebben opgelopen is tot nu toe niet duidelijk geworden.
Als preventiemaatregel adviseert de politie de huisdieren de komende dagen zo veel mogelijk binnen te houden en tijdens het uitlaten alert te zijn op wat het dier wil opeten.

 
  Britse kat eet alleen groenten en fruit
  Onze Fleur is bevallen van 2 mooie kittens!
  Connexxion-kat heeft weer een thuis

Gerelateerd

Dierenbescherming waarschuwt voor vergif

Wilde katten vergiftigd om bedreigde papegaai

Katten mogelijk vergiftigd in Almere

Onderzoek naar aangetroffen katten

  

In onze shop
6 kg Nutrivet Kat and Kitten Regional Farm Chicken Kattenvoer
Katten zijn carnivoren. Ondanks hun huidige levensstijl is hun algemene metabolisme en, in het bijzonder, hun spijsverteringssysteem hetzelfde als van hun ...
EUR 32.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed