Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Britse kat eet alleen groenten en fruit

 
Post datum: 4/23/2009    2891 keer bekeken   
Bron: Agf.nl 
 
Tholen - Een Britse kater weigert vlees of vis te eten. De kat die kort na de geboorte gered werd van de hongerdood, eet sindsdien alleen nog groenten en fruit. Becky Page, de eigenares van de kater die Dante heet, zegt al van alles te hebben geprobeerd. "Voor al het voedsel dat naar vlees of vis ruikt, haalt hij zijn neus op."

Meloen of banaan gaat volgens haar echter zo naar binnen. Ook is Dante dol op asperges, broccoli, aubergines en spruiten. De kater heeft een unieke smaak en is super gezond. Volgens dierenartsen is het wel heel vreemd aangezien katten normaliter zuivere vleeseters zijn en absoluut geen vegetariŽrs.

 
  Onze Fleur is bevallen van 2 mooie kittens!
  Connexxion-kat heeft weer een thuis
  Biologisch kattenvoer moet vanaf 1 juli Skal-gecertificeerd zijn

Gerelateerd

As britse kat levert 1000 euro op

'Niet alleen maar knuffelen'

Wat doen katten als ze alleen thuis zijn?

Dierenarts weigert kat in levensgevaar te behandelen

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed