Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Biologisch kattenvoer moet vanaf 1 juli Skal-gecertificeerd zijn

 
Post datum: 4/15/2009    2761 keer bekeken   
Bron: Agri holland 
 
De private normen die de stichting Skal heeft opgesteld voor diervoeders voor honden en katten worden in de nationale regelgeving opgenomen. Alleen als diervoeders voor honden en katten zijn bereid overeenkomstig de Skal-normen mag bij het in de handel brengen of het maken van reclame worden verwezen naar de biologische productiemethode. Minister Verburg van LNV heeft hiervoor een wijziging in de Landbouwkwaliteitsregeling 2007 opgenomen. De regeling treedt in werking met ingang van 1 juli 2009.

Het opnemen van de Skal-normen in nationale regelgeving heeft tot gevolg dat de normen waarnaar wordt verwezen gebruikt kunnen worden zonder dat het gebruikersrecht wordt geregeld in een overeenkomst. Om te mogen verwijzen naar de biologische productiemethode moet een bedrijf zich laten certificeren door Skal.

 
  Zwerfkattenopvang dakloos
  Duizend zieke katten en honden naar Almere
  Kat lost printer problemen op!

Gerelateerd

'Actie kattenvoer Hoogvliet'

Royal Canin: Onderzoek consumentenbond kattenvoer onvolledig

Goed kattenvoer hoeft niet duur te zijn

Ernstige problemen met kattenvoer Menu Foods

  

In onze shop
Faelis Menu Probeerpakket Kattenvoer 8 x 200 g
Terra Faelis Vlees-Menu in praktische 8 x 200 g Probeerpakket is een volwaardige huisgemaakte maaltijd voor katten van natuurlijke en kwalitatief hoofwaard...
EUR 18.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed