Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Duizend zieke katten en honden naar Almere

 
Post datum: 4/14/2009    Door: ODEKE DE JONG    2358 keer bekeken   
Bron: Almerevandaag 
 
ALMERE - Stichting Aap krijgt nieuwe buren. Tenminste als het Stichting Dierenthuis uit het Brabantse Aarle Rixtel lukt voldoende geld bij elkaar te krijgen om hier een pand te bouwen.

Dierenthuis is een opvang voor ongeveer duizend verwilderde katten, tweehonderd katten met kattenaids en een aantal oudere honden die kampen met diverse medische problemen.

De werkzaamheden van de stichting zijn in strijd met het geldende bestemmingsplan in de gemeente Laarbeek waar het Brabantse dorp deel van uitmaakt. Omwonenden klagen daar over overlast en de opvang moet uit de gemeente weg. Na een interventie van de Brabantse Commissaris van de Koningin Hanja Maij Weggen werd een commissie van goede wil opgericht die op zoek ging naar alternatieven. Die commissie kwam bij Almere uit.


Lees verder 
  Kat lost printer problemen op!
  DRRC organiseert 6e HCM testdag!
  Internationale kattenshow met ragdoll special

Gerelateerd

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

Afslanken voor huisdieren nieuwe hype

Nog geen nieuwe plaats dierenasiel Woerden

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed