Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

 
Post datum: 3/20/2009    3438 keer bekeken    
 
Op woensdag 27 mei 2009 organiseert de Dutch Royal Ragdoll Club exclusief voor haar leden weer een HCM en PKD testdag. Tijdens deze dag, welke voor de zesde keer wordt georganiseerd, worden de Ragdolls van de DRRC tegen een sterk gereduceerd bedrag getest op HCM en PKD.

Mw. Tiemessen en Mw. Passon, beide radiologe in o.a. Amsterdam zullen deze dag testen met echoapparatuur met kleurendopler. Voor de HCM test wordt een klein plukje haar weggeschoren ter hoogte van het hart zodat er met de kleurendopler o.a. naar de hartspier gekeken kan worden. Bij de PKD test wordt ter hoogte van de nieren een klein beetje haar weggehaald. De testduur is ongeveer een kwartier per kat.

Er is geen limiet aan het aantal Ragdolls dat u kunt aanmelden. Tijdens deze dag worden er alleen Ragdolls met een chip getest! Een testrapport heeft meer waarde als er een chipnummer op genoteerd staat. Voor de test neemt u de stamboom van uw Ragdoll mee.  

Het is in principe mogelijk om een voorkeur voor een dagdeel aan te geven op de HCM en PKD testdag. Echter, het streven is om zoveel mogelijk aansluitend te testen.  Mw. Tiemessen en Mw. Passon zijn vanaf 09.00 uur aanwezig. U ontvangt een week voor de testdag een email met het tijdstip waarop u wordt verwacht.

Tijdens deze testdag betaalt u als lid van de DRRC 90.00 voor het testen op HCM en PKD. U kunt ook alleen de HCM test laten uitvoeren. Laat u uw Ragdoll tijdens de testdag alleen op HCM testen dan betaald u 65.00.  

U kunt de kosten van de test direct aan Mw. Tiemessen of aan Mw Passon voldoen. U betaalt dus niet aan de Dutch Royal Ragdoll Club. Let op, door het aanmelden voor de testdag verplicht u zich tot het betalen van de test, mits er door Hans Nolting, uiterlijk zeven dagen voor de testdag, een afzegging is ontvangen.  

Alle testuitslagen zijn vertrouwelijk en worden niet aan de DRRC bekend gemaakt.  

Wilt u deelnemen aan deze HCM en PKD testdag? Meldt u dan aan via het online inschrijfformulier op de website van de Dutch Royal Ragdoll Club.

Hebt u geen internet? Meldt u zich dan schriftelijk aan op onderstaand adres, onder vermelding van de naam van uw Ragdoll(s), zijn chipnummer en uw adres en telefoongegevens. Geef hierbij ook uw voorkeur voor de ochtend of de middag aan, wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. U ontvangt van ons tijdig het tijdstip waarop u wordt verwacht.

De locatie is dierenkliniek Amsterdam BV, Weesperzijde 147, 1091 ET Amsterdam. We verwachten vanaf 09.00u. te beginnen.

Let op: vol is vol.
 
  Internationale kattenshow met ragdoll special
  Partij voor de Dieren huldigt poezenhelden
  Summer heeft kittens!

Gerelateerd

Internationale kattenshow met ragdoll special

Een Ragdoll in bad

2de Dutch Royal Ragdoll HCM & PKD test dag

2de Dutch Royal Ragdoll HCM en PKD test dag


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 4/8/2014 10:55:42 PM   Gepost door: horny
gNNWXy http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed