Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Internationale kattenshow met ragdoll special

 
Post datum: 3/20/2009    5730 keer bekeken    
 
Zondag 5 april wordt er door de Nederlandse Raskatten Vereniging een grote internationale kattententoonstelling gehouden. Ruim 400 katten van alle rassen zullen strijden om wie de mooiste is, en zullen beoordeeld worden door een internationale jury (keurmeesters tot uit Zuid Afrika zullen alle katten beoordelen aan de rasstandaard). Deze keuring is open en kan dus door het publiek worden gevolgd. Gedurende de dag worden er allerlei prijzen op het podium uitgereikt aan de beste katten van die dag.

Op de tentoonstelling kun je uitgebreid met fokkers en exposanten praten over hun ras en zijn er tevens vele stands met kattenproducten en deskundigen die je advies kunnen geven. Kinderen kunnen worden geschmikt als kat!

Zo goed als alle bestaande rassen zullen aanwezig zijn, maar ook huiskatten doen mee. 1 ras staat speciaal in het zonnetje op deze dag, en dat is de Ragdoll. Meer dan 50 Ragdolls zullen aanwezig zijn en voor de mooiste Ragdolls zullen extra prijzen en titels te winnen zijn.

De Dutch Royal Ragdoll Club, de rasvereniging van de Ragdoll, bestaat dit jaar 5 jaar, en dat wordt op deze dag groots gevierd! Er is een extra feestelijke DRRC stand aanwezig, er zijn speciale hapjes voor alle leden, en er worden gratis suikerspinnen uitgedeeld. Ook is er een grote loterij met leuke katten prijzen. De hele show zal oranje getint zijn!  

De show is open voor het publiek vanaf 9.30 uur tot 18.00 uur. De entree prijs is 5,- per persoon. (Kinderen en 65+ 4,-) en het vindt plaats in sporthal "de Beukenkamp", IJsendijkstraat 365 in Purmerend.

 
  Partij voor de Dieren huldigt poezenhelden
  Summer heeft kittens!
  Hyvespagina voor reuzenkat

Gerelateerd

Internationale Kattenshow in Hazerswoude-Dorp

Grote internationale kattenshow in Wassenaar

Een Ragdoll in bad

2de Dutch Royal Ragdoll HCM & PKD test dag

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed