Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Partij voor de Dieren huldigt poezenhelden

 
Post datum: 3/20/2009    1882 keer bekeken   
Bron: Rtv Noord 
 
DEN HAAG - Vier brandweerkorpsen hebben maandagavond van de Partij voor de Dieren in de Tweede Kamer een oorkonde gekregen, omdat ze twee poezen hebben gered bij een uitslaande brand in Musselkanaal.

De brand legde eind januari een aantal winkelpanden en appartementen in de as. Eén poes vluchtte naar de dakgoot van een brandend pand en werd door een brandweerman met water naar de zijkant gespoten. Daar is het dier opgevangen door een andere brandweerman. Tijdens het nablussen ontfermden de spuitgasten zich over een tweede poes, die in paniek was gevlucht.

De oorkondes werden uitgereikt door Anja Hazenkamp, de fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in de Groningse Provinciale Staten.

 
  Summer heeft kittens!
  Hyvespagina voor reuzenkat
  Britse schenkt ruim 18.000 blikjes kattenvoer

Gerelateerd

´Kattenredder´ krijgt oorkonde van Partij voor de Dieren

Wachten op tweede kans

Drie brandweerkorpsen rukken uit voor kat in boom

  

In onze shop
7,5 kg + 2 kg gratis! 9 kg Applaws kattenvoer
Applaws Droog kattenvoer is een uniek compleet voer voor volwassen katten. De droge brokjes simuleren de natuurlijke voeding van wilde katten. Katten zijn ...
EUR 46.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed