Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Summer heeft kittens!

 
Post datum: 3/17/2009    4369 keer bekeken    
 
Onze Ragdoll poes Summer heeft maandag middag na een moeilijke bevalling 2 mooie kittens op de wereld gezet! Na een onrustige nacht, waarbij Minoes (de dochter van Summer uit een vorig nestje) regelmatig mee gelokt werd naar de werpkist, en een lange ochtend met weeen zijn er uiteindelijk 2 mooie gezonde kittens geboren.

Na de geboorte werd gelijk duidelijk waarom het dit keer niet zo soepel liep als vorige keren; beide kittens waren dik over de 120 gram! Als een volleerd moeder heeft Summer de eerste placenta opgegeten en de navelstreng doorgekauwd, bij het tweede kitten hebben wij het maar gedaan. (Het doorbreken van de navelstreng, niet het opeten :-)

Nu, 24 uur na de geboorte zijn beide kittens (voor zover we kunnen zien twee poesjes) al goed aangekomen, en doet Summer goed haar best.

De kittens zijn vanaf nu live te volgen via onze webcam ('s avonds en 's nachts is het wellicht te donker om alles goed te kunnen volgen.

 
  Hyvespagina voor reuzenkat
  Britse schenkt ruim 18.000 blikjes kattenvoer
  Amerikaan bouwt luxe ranch voor 500 katten

Gerelateerd

Stewie is langste kat ter wereld

Kittens willen de wereld ontdekken

Nederlandse PloesiePoesie gaat de wereld over

Internationale kattenshow met ragdoll special

Misty heeft haar eerste nestje kittens!


 Reakties op dit artikel: (2 reakties totaal)
Post datum: 3/20/2009 6:12:49 AM   Gepost door: SANUR Erik en Karin
Hallo Ron, Carla, SUMMER en de rest van de meiden, Van harte gefeliciteerd met de 2 kittens, wat een grote meiden. Sanur heeft er twee zusjes bij. Volgende week is het fesst bij ons Sanur wordt 1 jaar. Sanur is nu 6 kilo, een mooie kerel is ie. We mailen binnenkort wel een par fotos van Sanur. Heel veel succes met de kittens. Groetjes, SANUR, Erik en Karin

Post datum: 4/22/2009 9:13:37 PM   Gepost door: frea
wat een schatjes zijn het zeg zet mij maar op de lijst ben al een poosje op zoek.

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed