Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Bevroren kat stierf 'natuurlijke dood'

 
Post datum: 3/10/2009    2698 keer bekeken   
Bron: De Pers 
 
Een zwangere kat die na een vlucht bevroren aankwam bij de nieuwe eigenaar stierf een natuurlijke dood. Dat claimt de luchtvaarmaatschappij.

John Froais uit Cranston fokt al jaren met zeldzame minskin-katten. De dieren zijn over de hele wereld gewild. Regelmatig verstuurt hij dan ook katten naar verschillende continenten.

Onlangs verkocht de fokker een zwangere kat aan een andere fokker in Oregon. Om te bewijzen dat het diertje gezond was, haalde hij een gezondheidscertificaat bij de dierenarts. Toch was het dier dood bij aankomst. Volgens de ontvanger was de kat door en door bevroren. "Medewerkers hebben haar voor straalkacheltjes gezet om te ontdooien," stelt Froais tegenover een lokale nieuwszender.


Lees verder 
  Verwaarloosde kat gevonden
  Geen behoefte aan voedselbank voor dieren
  Tatoeages voor huisdieren

Gerelateerd

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Fors meer dieren bij eigenaar weggehaald

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

  

In onze shop
4 kg Royal Canin Kitten Sterilised Kattenvoer
Voor de sterilisatie/castratie is de stofwisseling van de kat op voeding met een vrijwel constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar ener...
EUR 24.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed