Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

"En de kat zelf? Die vindt het minder prettig"

 
Post datum: 3/5/2009    2718 keer bekeken   
Bron: AD 
 
HELLEVOETSLUIS - Een keurmeester zwaait met een veertje langs de kat van Winnie Scheffmann.
Het dier reageert direct. ,,Zo kan de keurmeester goed zien hoe kin, neus en oren eruit zien, want met het gezicht kun je de meeste punten verdienen. De oren moeten bijvoorbeeld groot zijn en moeten pluimpjes hebben.

Scheffmann uit Amsterdam is een van de deelnemers aan de internationale kattenshow, afgelopen zaterdag en zondag in sporthal De Eendraght in Hellevoetluis. In totaal 171 katten zijn tijdens deze twee dagen beoordeeld door internationale keurmeesters.

Scheffmann valt met haar kat, ras Maine Coon, helaas niet in de prijzen. ,,Ze is nog maar acht maanden, maar valt wel net in de volwassenencategorie. Daar moet ze het opnemen tegen mannetjes van twee. Dat is nogal een verschil.


Lees verder 
  Man vindt gewurgde kat
  Kattenliefhebber in het gelijk
  Kat onder controle

Gerelateerd

Een kat met overgewicht heeft minder plezier

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed