Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Man vindt gewurgde kat

 
Post datum: 3/3/2009    2795 keer bekeken   
Bron: Webregio.nl 
 
HILLEGOM - Een inwoner van Hillegom, die vrijdag 20 februari rond 10.15 uur op sportpark De Zanderij met zijn hond liep te wandelen, deed een zeer lugubere vondst. De man zag een vuilniszak liggen, waaruit twee pootjes staken. Een blik in de zak leerde dat er een dode kat inzat.

Het dier was nog niet helemaal stijf en dus nog niet heel lang dood. De kat was gewurgd met een stroomdraad en daarna op het sportpark gedumpt, op het pad tussen Solution en de brug naar het Molenduin in. De man bracht het diertje naar Sterkliniek Kamps, waar zijn schoondochter Conne Bartels werkt. Door haar werd het eerste onderzoek gedaan. 'Mijn schoonvader had al gezien dat het om een dode kat ging, maar verder had hij nog niet gekeken. Ik haalde de kat uit de vuilniszak om te kijken wat er aan de hand was en zag meteen een stuk koperdraad in een lusvorm om zijn nek zitten. Het was duidelijk dat zijn kopje erdoorheen was gehaald en het dier bewust was opgehangen'.

 


Lees verder 
  Kattenliefhebber in het gelijk
  Kat onder controle
  Witte Huis-kat Socks dood


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 4/8/2009 5:03:56 PM   Gepost door: yuksel
ik wil die zielige kat maar ik wil meer afbeeldingen en meer infop over de kat!

  

In onze shop
Feringa Menu Duo-Soorten 6 x 400 g, tijdelijk 5 + 1 gratis!
De met liefde geproduceerde Feringa Menu Duo-soorten bestaan uit een combinatie van vers bereid vlees of vis, verfijnd met wat groente of fruit en een vleu...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed