Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kattenliefhebber in het gelijk

 
Post datum: 3/3/2009    2292 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
AMSTERDAM -  De kantonrechter heeft de boete die Schiedammer Cees Schuurmans ontving omdat hij stopte voor een overstekende kat naar de prullenbak verwezen.

Cees Schuurmans (51) was vorig jaar op de landelijke stakingsdag van de politie bekeurd, omdat hij in zijn auto stil bleef staan toen het verkeerslicht op groen sprong. De man blijft er bij dat een zwart wit gestreepte kat overstak en hij niets anders kon doen dan stil blijven staan. "Als ik gas had gegeven had het beestje het niet overleefd. Bovendien blijft geen enkele automobilist zomaar staan als het groen is."

Een vertegenwoordiger van het openbaar ministerie hield gisteren tijdens de behandeling van de beroepsprocedure stug vol dat de boete van 75 euro terecht was opgelegd. De dienstdoende agenten hadden volgens hem helemaal geen kat zien oversteken. Kantonrechter mr. F. Wind wilde daar echter niets van weten en besloot de boete ongedaan te maken. ,,We zullen het nooit weten of er wel of niet een kat overstak en daarom krijgt u het voordeel van de twijfel."

De Schiedammer is blij dat het recht heeft gezegevierd, maar zegt wel te balen dat zijn snipperdag niet wordt vergoed.

 
  Kat onder controle
  Witte Huis-kat Socks dood
  Philip Freriks zet zijn katten op papier

Gerelateerd

'Ik wist gelijk dat het Vlek was'

Bord voor overstekende katten en poezen

Pas op: een overstekende dove poes

Vrouw gewond door overstekende kat

  

In onze shop
24 x 85 g Voordeelpakket Gourmet Gold Luxe Mix
Katten zijn ware fijnproevers en wensen afwisseling op hun menu. De meest veeleisende gourmets onder de katten gaan nog een stapje verder en verlangen afwi...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed