Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten mogelijk vergiftigd in Almere

 
Post datum: 2/25/2009    2392 keer bekeken   
Bron: webregio.nl 
 
ALMERE - Vermoedelijk is er weer een kattenhater actief geweest in de Bouwmeesterbuurt in Almere Buiten. Vorige week hingen er meerdere foto's in de buurt, van katten die sinds donderdag 5 februari werden vermist. En kat is dood teruggevonden en n kat was er zo slecht aan toe, dat haar baasje haar moest laten inslapen.

"Onze kat ging die donderdag om 07.00 uur gezond naar buiten en kwam om 07.30 uur doodziek weer binnen. Ze kwijlde, was half verlamd en schokte over haar hele lichaam. De dierenarts heeft alles geprobeerd, maar we moesten uiteindelijk anderhalf uur later besluiten om onze kat in te laten slapen.


Lees verder 
  'Laarbeek moet Dierenthuis aanpakken'
  Wel of geen chip voor katten
  Katten zijn eigenlijk massamoordenaars

Gerelateerd

Wilde katten vergiftigd om bedreigde papegaai

Dierenambulance: Kattenhater actief

Angst voor kattenhater in Vogelbuurt

Kat mogelijk overleden door eten van gif

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed