Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Love is in the air

 
Post datum: 2/13/2009    Door: Gerjanne Tiemens    2530 keer bekeken   
Bron: Arnhem direct 
 
De afdeling Arnhem e.o. van de Dierenbescherming organiseert ook dit jaar weer vanaf Valentijnsdag een kortingsactie voor de sterilisatie / castratie van katten / katers. Met deze actie benadrukt de Dierenbescherming nog eens hoe belangrijk het is dat katteneigenaren er tijdig voor kiezen hun dier te laten ´helpen´. Alleen zo kunnen de gevolgen van de kortstondige liefde tussen dieren worden vermeden: ongewenste nesten jonge dieren en nog meer katten in Nederland.

Particulieren kunnen een korting van € 20,00 krijgen op de kosten van de operatie. Dit kan door je aan te melden via het speciale e-mailadres van zaterdag 14 februari t/m zondag 22 februari. Aanmeldingen buiten deze data worden niet in behandeling genomen.

De actie geldt voor poezen en voor katers! Voor de volgende gemeenten of plaatsen: Arnhem, De Steeg, Didam, Dieren, Duiven, Ellecom, Laag-Soeren, Rheden, Rozendaal, Rijnwaarden, Spankeren, Velp, Westervoort en Zevenaar. Er is een beperkt budget dus meldt u bijtijds aan! De keuze van dierenarts is vrij.

Kijk voor meer informatie op de site van de Dierenbescherming.

 
  Handtas gemaakt van kattenhaar iets voor jou?
  Nieuwe diersoort in DierenPark Amersfoort
  Leeuwarden pakt overlast zwerfkatten aan

  

In onze shop
10 kg Hill??s Feline + Dreamies met kaas 60 g gratis!
Hill~s Science Plan Feline is een uitgebalanceerde, hoogwaardige voeding voor katten. Hill??s Premium kattenvoer bevat uitsluitend ingrediënten van de bes...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed