Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Castratie/Sterilisatie actie bij GELRE Dierenartsen

 
Post datum: 2/2/2009    3340 keer bekeken   
Bron: Streekgids 
 
GROENLO - Het aantal zwerfkatten in Nederland loopt in de tienduizenden en dit aantal is nog steeds groeiende. Hoofdoorzaak hiervan is ongewenste voortplanting van huiskatten met kittens tot gevolg.

Kittens zijn uiteraard ontzettend lief en schattig maar helaas belandt een groot deel van deze (ongewenste) dieren op straat of in n van de overvolle asielen omdat er geen baasjes voor gevonden worden. Om dit probleem vr te zijn is het verstandig om katten waar niet doelbewust mee gefokt wordt, te laten castreren of steriliseren.

Net zoals vorig jaar heeft GELRE Dierenartsen, in samenwerking met de Dierenbescherming, een castratie/sterilisatie actie voor katten. Dit houdt in dat u van de dierenbescherming bij castratie van een kater 10 euro, en bij sterilisatie van een poes 15 euro terugkrijgt. "Wanneer u uw kat laat castreren/steriliseren op n van onze actiedagen, krijgt u van ons als praktijk tevens nog eens 5 euro korting per castratie/sterilisatie." Dus uw totale voordeel is dan bij een castratie 15 euro en bij een sterilisatie 20 euro. Als u dit op prijs stelt kunt u tevens van de gelegenheid gebruik maken om uw kat meteen te laten chippen. De actie loopt van 14 februari tot 1 april (2009).

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen (Groenlo/Lichtenvoorde: 0544-356055, Eibergen: 0545-471390), onze website bezoeken, of kunt u terecht bij de assistentes aan de balie.

 
  Een rat die dol is op een kat
  Gratis gebitscontrole bij Brker dierenartsen
  Pruik voor honden en katten

Gerelateerd

Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

Gratis Gebitscontrole bij Dierenartsen AnimalCare

Op zoek naar de dikste kat van Nederland

Moralistisch Nederland blij met dierenpolitie

Nieuw verblijf zwerfkatten in Hof van Ede

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed