Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Muizen verdacht van brand bij katten

 
Post datum: 12/30/2008    2331 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
TORONTO -  De brandweer van het Canadese Oshawa verdenkt muizen ervan verantwoordelijk te zijn voor een grote brand waarbij bijna honderd katten omkwamen. De brand woensdag in een dierenopvang ten oosten van Toronto heeft veel Canadezen geschokt.

De krant Toronto Star meldde dit weekeinde dat het onderzoek naar de enorme brand wijst op knagende muizen. Die hebben mogelijk elektrische bedrading doorgebeten en daarmee de brand ontketend.

Het complex is volledig verwoest. De schade bedraagt bijna 150.000 euro. Dierenliefhebbers uit de regio hebben giften toegezegd om het pand te herbouwen.

 

 
  Vrouw wilde gothickatten verkopen
  Kerst vol gevaar voor huisdieren
  Kat met lenzen ziet stukken beter

Gerelateerd

Bewoners woedend op brandweer om kat in boom

Hoeveel muizen vangen onze katten?

Riool-kat drijft brandweer onder de grond

Kat uit hoge boom gehaald door brandweer

  

In onze shop
Cat & Clean Brilliant Plus met silicaat en babypoedergeur
Cat & Clean kattenbakvulling is hoogwaardig, klompjesvormend bentonietgrind met babypoedergeur en silicaat, welk zeer zuinig in gebruik is. Door het gr...
EUR 22.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed